Info, VRAGEN & ANTWOORDEN


DATUM & TIJDEN

Zaterdag 31 augustus 2019. Vanaf 16:00 uur tot 23:00 uur.

ADRES

Op het terrein van JJ Music House (Van Tuyllpark). Van der Hagenstraat 34, 2722 NT Zoetermeer.

AUTO

Ja, er zijn gratis parkeer mogelijkheden. Een groot parkeerterrein op 5 minuten lopen van JJ Music House. Parkeren op eigen risico.

Gratis Parkeren

OPENBAAR VERVOER

Het is mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Randstadrail 4 richting station Lansingerland-Zoetermeer stopt vlak voor de deur van JJ Music House. Je stapt uit bij halte: Van Tuyllpark.

Randstadrail 4 - Van Tuyllpark

PROGRAMMERING

De Caribbean Reggae Festival team is belast met de samenstelling van de programmering van de Caribbean Reggae Festival en niet de overige partners.

LEEFTIJD

18 jaar. Kinderen zijn toegestaan onder begeleiding van een volwassene. Kinderen t/m 10 jaar zijn gratis (legitimatie verplicht).

ROLSTOEL

Ja, het Caribbean Reggae Festival is rolstoel vriendelijk.

MUNTEN/TOKENS

Eten en drinken betaal je met munten. Munten kun je kopen met PIN of CASH. Het is niet toegestaan eigen consumptie mee te nemen.

TICKETS

Stap 1. U kiest uit de ticket opties. Stap 2. U kiest voor verder winkelen als u andere tickets wilt toevoegen of u kiest voor bestellen. Stap 3. U vult uw gegevens in. Stap 4. U gaat verder naar betaalmethode. U klikt op "Betalen per factuur" en u gaat vervolgens verder. Stap 5. U komt op het pagina "Bevestiging". U krijgt een overzicht te zien en u gaat akkoord met de "algemene voorwaarden". Stap 6. U klikt op "Bestellen". Dan is uw ticket besteld.

Zodra u uw gegevens ingevuld hebt en uw ticket(s) hebt besteld ontvangt u automatisch een bevestiging per mail met een overzicht van uw bestelde ticket(s). Om de kosten laag te houden ontvangt u als bijlage het factuur met het totaal bedrag. Het totaal bedrag kunt u zelfstandig overmaken naar het rekening nummer wat op het factuur vermeld staat. Vergeet niet uw bestelling (Factuur) nr te vermelden.

Nadat het verschuldigd bedrag op het rekening nummer bijgeschreven staat, ontvangt u van ons per mail uw persoonlijke E-ticket. Deze E-ticket(s) zijn persoonsgebonden. Uw naam komt erop te staan samen met uw bestelling (Factuur) nr. Op deze manier kan er niet gefraudeerd worden met tickets. U hoeft uw E-ticket niet uit te printen (mag wel). Download uw E-ticket op uw telefoon. Bij de poort (kassa) krijgt u op vertoon van uw E-ticket en uw legitimatie toegang tot het terrein.

- Houd u er a.u.b. rekening mee dat een bankoverschrijving soms 1 a 2 dagen kan duren voordat het op een rekening nummer staat bijgeschreven. - Regelmatig komt het voor dat onze mails in een Spam-(ongewenste) inbox terecht komt. Houd u uw Spam-(ongewenste) inbox in de gaten, onze email kan daar terecht komen.

TICKET VERKOOP AAN DE DEUR

Ja, je kan tickets aan de deur kopen. Er kan aan de deur alleen met CASH geld betaald worden. Het is niet mogelijk om een ticket te betalen met de PIN of CREDITCARD. Er zijn een beperkte aantal tickets beschikbaar. We adviseren bezoekers om vroegtijdig v.v.k. tickets online te bestellen.

PARAPLU

Ja. mits dit een opvouwbare paraplu is zonder punt.

HUISREGELS

Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige entreekaart / ticket Op verzoek van de beveiliging en personeel is legitimatie verplicht. Caribbean Reggae Festival hanteert het Binnen = Binnen beleid Het meenemen van eigen drank en/of eten is niet toegestaan. Het bezit van slag-, steek- of vuurwapens, alsmede voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, is verboden. Bij constatering zal U worden overgedragen aan de Politie. Caribbean Reggae Festival hanteert een Zero Tolerance beleid t.a.v. (hard)drugs: Het in bezit hebben of verhandelen van harddrugs is niet toegestaan op het festival. Bij constatering van (openlijk) gebruik, handelen en/of bezit volgt inbeslagname en/of overdracht aan de politie. Het bezit en/of gebruik van een kleine hoeveelheid (tot 5 gram) softdrugs voor eigen gebruik wordt gedoogd, het handelen hierin niet. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan. Bij betreding van het terrein stemt men automatisch in met vrijwillige fouillering. Agressie (ook mondeling) en bedreiging naar personeel of beveiligingsdienst, alsmede vernieling van goederen zijn verboden, en leiden tot verwijdering. Ongewenste intimiteiten, racisme en discriminatie zijn niet geoorloofd en leiden tot verwijdering. Aanwijzingen van het personeel of de beveiligingsdienst dienen te worden opgevolgd. Wij behouden ons het recht bij vermoedens onzerzijds van samenscholing waarbij hinder, gevaar en/of overlast aan derden wordt veroorzaakt, de samenscholers onmiddellijk de toegang te ontzeggen en/of te verwijderen van het evenemententerrein. Bij diefstal zal te allen tijde aangifte worden gedaan bij politie. Honden worden niet toegelaten op het festivalterrein. Video en audio opnames zijn niet toegestaan op het festivalterrein, mits met nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de organisatie. Fietsen worden niet toegelaten op het festivalterrein. Bij het niet instemmen met bovenstaande huisregels wordt u de toegang geweigerd, zonder het recht op vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventueel in rekening gebrachte servicekosten.