BESTEL HIER UW V.V.K. TICKETS

Hoi, wat leuk dat u een ticket wilt bestellen voor het Caribbean Reggae Festival 2019. Kies hieronder welk ticket u wilt bestellen.VRAGEN & UITLEG


 • HOE KAN IK EEN ONLINE TICKET BESTELLEN?
  Stap 1. U kiest uit de ticket opties
  Stap 2. U kiest voor verder winkelen als u andere tickets wilt toevoegen of u kiest voor bestellen.
  Stap 3. U vult uw gegevens in

  Stap 4. U gaat verder naar betaalmethode. U klikt op "Betalen per factuur" en u gaat vervolgens verder.
  Stap 5. U komt op het pagina "Bevestiging". U krijgt een overzicht te zien en u gaat akkoord met de "algemene voorwaarden".
  Stap 6. U klikt op "Bestellen". Dan is uw ticket besteld.
 • IK HEB MIJN TICKET BESTELD EN NU?
  Zodra u uw gegevens ingevuld hebt en uw ticket(s) hebt besteld ontvangt u automatisch een bevestiging per mail met een overzicht van uw bestelde ticket(s). Om de kosten laag te houden ontvangt u als bijlage het factuur met het totaal bedrag. Het totaal bedrag kunt u zelfstandig overmaken naar het rekening nummer wat op het factuur vermeld staat. Vergeet niet uw bestelling (Factuur) nr te vermelden.
 • IK HEB HET TOTAAL BEDRAG OVERGEMAAKT EN NU?
  Nadat het verschuldigd bedrag op het rekening nummer bijgeschreven staat, ontvangt u van ons per mail uw persoonlijke E-ticket. Deze E-ticket(s) zijn persoonsgebonden. Uw naam komt erop te staan samen met uw bestelling (Factuur) nr. Op deze manier kan er niet gefraudeerd worden met tickets. U hoeft uw E-ticket niet uit te printen (mag wel). Download uw E-ticket op uw telefoon. Bij de poort (kassa) krijgt u op vertoon van uw E-ticket en uw legitimatie toegang tot het terrein.
 • IK HEB MIJN TICKET NIET ONTVANGEN EN NU?
  - Houd u er a.u.b. rekening mee dat een bankoverschrijving soms 1 a 2 dagen kan duren voordat het op een rekening nummer staat bijgeschreven.
  - Regelmatig komt het voor dat onze mails in een Spam-(ongewenste) inbox terecht komt. Houd u uw Spam-(ongewenste) inbox in de gaten, onze email kan daar terecht komen.